Creme mod pigmentpletter

Der eksisterer en del cremer mod pigmentpletter på markedet i dag. De fleste cremer indeholder et aktivt stof som bleger huden på en skånsom måde. Vi har testet fire sådanne produkter som bliver fremstillet af velrenommerede hudplejemærker. Alle tre giver resultater men i varierende grad…

Skin Doctors SD White™ – Forebygger hyperpigmentering
Skin-Doctors-SD-White lev
Effektiv formel der reducerer forekomsten af alderspletter og pigmentpletter som forårsages af hyperpigmentering i hudceller. Det afstedkommes af stoffer der modvirker dannelsen af melanin som danner mørke hudområder. Cremen indeholder kraftfulde og aktive stoffer som hjælper med at genskabe huden og give den en lysere tone. SD White beskytter effektivt din hud på flere måder; bl.a. indeholder den antioxidanter som beskytter huden mod aldring og holder den fugtig. Cremens vigtigste ingrediens er phyllantus emblica som er et pigmentreducerende ekstrakt med dokumenteret effekt.
Styrke:
Fugter huden:
Cremens lugt:
Egnet til mørke hudpletter:
Egnet til hvide hudpletter:
Egnet til ansigtet:
Egnet til kroppen:
Køb her: Skindoctors SD white/ 259 kr
Opsummering: Skin Doctors SD White er en velfungerende creme som dog skal anvendes et stykke tid før man opnår mærkbare resultater. Cremen dufter godt og indeholder mange emner som er vigtige for hudens velbefindende. Et sikkert valg!
439 kr/shytobuy.dk

Dermalogica ChromaWhite TRx Extreme C – bedst og dyrest
Dermalogica trx
Dermalogicas produkter er kendte for at være af høj kvalitet og virke, hvilket kan ses på selskabets høje tilvækst igennem årene. Dermalogica ChromaWhite er et anderledes produkt med et pulver som man strør på mørke pigmentpletter og alderspletter. Pulveret bliver til creme på huden og bleger pigmentforandringerne mere effektivt end andre testede cremer mod pigmentpletter.
Styrke/effekt:
Fugter huden:
Cremens lugt:
Egnet til mørke hudpletter:
Egnet til hvide hudpletter:
Egnet til ansigtet:
Egnet til kroppen:
Køb her: TRX extreme c/ 1145kr
Opsummering: Hvis prisen ikke spiller nogen rolle, er Dermalogicas ChromaWhite det bedste valg. Cremen behandler intensivt og giver hurtigere og bedre resultater end nogen anden creme vi har testet.

Star White™ – Til følsom hud
star-white-lev
Star White er en creme som, med dokumenteret effekt, bleger mørkere/hyperpigmenterede hudområder. Cremen er helt naturlig og er derfor velegnet til anvendelse på følsomme hudområder, som fx armhuler, genitalier og knæhaser. Tydelige resultater er allerede synlige efter ca. 3 uger.
Styrke:
Fugter huden:
Cremens lugt:
Egnet til mørke hudpletter:
Egnet til hvide hudpletter:
Egnet til ansigtet:
Egnet til kroppen:
Køb her: Star white/ 289 kr
Opsummering: Den rette creme til dig som vil forsøge at blege mørke hudområder på kønsdelene, omkring øjnene, etc. Cremen er blid, og resultaterne er noget mere beskedne end fx Skin Doctors SD White.
379 kr/shytobuy.dk